HTML

hoszigetelés, utólagos hőszigetelés

hőszigetelésről minden, hőszigetelő rendszerek, utólagos hőszigetelés, szigetelés

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Hőszigetelés, utólagos hőszigetelés, hőszigetelő rendszerek

2009.11.01. 19:05 :: kalnoki

www.hozo.hu/faq.phpAnyagok
Bővebben: Építési szigetelőanyagok

lásd Hőszigetelés

Vannak alapvetően két típusú épület szigetelés - Bulk Szigetelés és Reflective szigetelés. A legtöbb épület használni a két típus kombinációja, hogy egy teljes épület szigetelésének rendszer. A típus szigetelés használt illeszkedik legmagasabb szintjének megteremtése ellenállás mindhárom formája épület hőátadás - vezetés, konvekció, és a sugárzás.
[Szerkesztés]
Vezetőképes és konvektív szigetelők ( "Bulk szigetelés)

Tömeges szigetelők blokk vezető és a hőátadás konvektív áram-ba, illetve onnan egy épületbe. A sűrűbb egy anyag, annál jobb a hőt fog végezni. Mivel a levegő az alacsony sűrűségű, a levegő egy nagyon szegény karmester, és ezért jó szigetelő. Szigetelés, hogy ellenálljon a konduktív hőátadó célokra szabad terek közötti szálakat, belül műanyag hab vagy buborék és építésében üregek,utólagos hőszigetelés mint a padláson. Ez előnyös az aktív hűtött vagy fűtött épületben, de lehet a felelősséget a passzívan hűtött kiépítése, megfelelő rendelkezéseket hűtés szellőztetés vagy sugárzás [17] van szükség. 
[Szerkesztés]
sugárzó hő akadályok
Bővebben: Radiant korlát

Radiant akadályok dolgozik együtt egy légtér, hogy csökkentsék sugárzó hőátadás szerte a légtérbe. Vagy sugárzó hő visszaverő szigetelés tükrözi, hanem akár elnyeli, vagy bérbeadása is áthaladhat. Radiant akadályok gyakran használják csökkentése hőáram lefelé, mert fölfelé hőáram inkább rányomja a konvekció. Ez azt jelenti, hogy a padlásokon, a mennyezet és a tető, hogy a leghatékonyabbak a forró éghajlaton. [10] Azt is szerephez jutnak csökkentésében hőveszteség hűvös éghajlatú. Azonban sokkal nagyobb szigetelést lehet elérni hozzáadása ömlesztett szigetelő (lásd fent).

 



Néhány ragyogó akadályok spektrálisan szelektív, és szívesebben csökkenti a áramlását infravörös sugárzás, amit más hullámhosszon. Például az alacsony emissziós (low-e) ablakok fényt és a rövid hullámú infravörös energiát az épület, de tükrözik vissza a hosszú hullámú infravörös sugárzás által keltett belső berendezése. Hasonlóképpen, speciális hő-visszaverő festékek képesek tükrözik több hőt, utólagos hőszigetelés mint a látható fény, vagy fordítva. 

Termikus emissziós értékek talán legjobban tükrözi a hatékonyságát sugárzó akadályokat. Egyes gyártók idézni egy "egyenértékű" R-érték ezeknek a termékeknek, de ezek a számok is nehezen értelmezhető, sőt megtévesztő, hiszen a K-érték vizsgálati intézkedések teljes hőveszteség a laboratóriumi körülmények, és nem vonja ellenőrzés típusa hőveszteség felelős A nettó eredmény (sugárzás, hővezetés, konvekció).

A film a szennyeződés vagy nedvesség változtat emissziós és ezáltal a teljesítményét sugárzó akadályokat.
[Szerkesztés]
Telepítés szigetelés
Bővebben: Telepítés épületszigetelés

Szigetelő épületek az építkezés során sokkal könnyebb, mint utólagos felszerelést, mint általában a szigetelés el van rejtve, és épületelemek kell deconstructed elérése érdekében.
[Szerkesztés]
Home energy audit

A hazai energia-audit olyan szolgáltatás, hőszigetelés ha az energiahatékonysági a ház értékelése használó személynek a professzionális berendezések (például fúvó ajtók és az infravörös kamerák), azzal a céllal, hogy azt sugallják, a legjobb módja az energiahatékonyság javítására a fűtés és hűtés a házat. 

Ez a fajta szolgáltatás gyakran megkönnyítik az alábbiak:
Közüzemi cégek, illetve azok energiatakarékossági osztály.
Független, magán-és vállalati szektor, mint az energia szolgáltató cég, szigetelés vállalkozó, vagy a légi tömítő specialista.
(US) állami energia hivatal.
 

Szólj hozzá!

Címkék: hőszigetelés utólagos

A bejegyzés trackback címe:

https://hoszigrendszer.blog.hu/api/trackback/id/tr701491446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása